Wednesday, 14 September 2016

Kisah Izan Yang Menggunakan Khidmat Kami

Sedikit cerita untuk dikongsi..

3 bulan lepas Izan ada mengisi permohonan online untuk pertukarannya ke semenanjung..". harap haraplah permohonan aku diluluskan kali ini" hati kecilnya berbisik..dah 4 tahun aku menabur bakti di Bumi Borneo ini..bukan tidak seronok berada di sini..tetapi ada perkara yang lebih penting untuk diselesaikan di semenanjung...


Hari ni keputusan pertukaran akan diketahuai..berdebar2 hati izan memasukkan kata laluan dan password untuk melihat adakah permohonannya lulus atau tidak..selepas berjaya log in..izan pun menekan butang keputusan..!!

Haya air mata yang menunjukkan bahawa kegembiraan yang dia rasai...ya Allah..permohonan aku di luluskan ke Johor..aminnn..

Izan perlu memikirkan banyak perkara untuk perpindahan ini..mana mahu uruskan persekolahan anak, rumah sewa, penyerahan tugas dan 2 biji kereta yang banyak berkhidmat kepadanya.. pening dia memikirkan bagaimanakah mahu transfer keretanya ke Johor..sedang dia melayari facebooknya..tiba tiba dia terpandang satu iklan penghantaran kereta iaitu RODA MUTLAK RESOURCES ada menawarkan perkhidmatan ini..

Tanpa berlingah lagi izan pun mendail 016 2903672 seperti yang terdapat dalam.iklan tersebut..setelah selesai berkomunikasi dengan pihak pngurusan RODA MUTLAK izan rasa sangat berpuas hati dengan penjelasan yang diberi..layanan sangat ramah dan maklumat yg diberi juga berguna..selai itu harga yang berpautan sesuai dengan kedaan sekarang yg banyak menggunakan duit untuk berpindah ke Johor..

Akhirnya 6 hari dari kuching ke port klang..sampai sudah kereta yang di hantar ..Alhamdulillah semua selamat dan urusan kastam juga selesai dengan mudah...

Adakah ingin menjadi seperti izan yang gembira dengan perkhidmatan RODA MUTLAK?

♡Call kami atau wassap di 016 2903672 untuk info dan jadual kapal..No comments:

Post a Comment